Izvor: Kancelarija za KiM/happy BSC
07.07.2022 u 10:21
0

PRVI SNIMAK UPADA PRIPADNIKA ROSU U ŠTRPCE! BLOKIRALI SVE! Penju se po banderama i skidaju nadzorne kamere koje godinama ne rade! (VIDEO/FOTO)

Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom sa ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

PRIPADNICI ROSU UPALI U ŠTRPCE! Specijalci pod punom opremom blokirali opštinu! Maltretiraju Srbe na Ivanjdan!

Kako se navodi, specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija, blokirali su čitavu opštinu, upali su u osnovnu školu Šarski odred na Brezovici, u objekat pošte u selu Drajkovce, upali su i pretresali zgradu Privremenog organa odakle iznose svu dokumentaciju i kompjutere, upali su u zgradu TV Herc, jedine televizije na srpskom jeziku u Štrpcu, penju se po banderama odakle skidaju nadzorne kamere koje ne rade više godina. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kancelarija za KiM navodi da su oni ponovo izabrali da u Štrpce upadnu baš na veliki praznik, s obzirom da je danas seoska slava sveti Jovan i veliki vašar u Štrpcu kada se okuplja veliki broj meštana, a isto su učinili i prilikom prethodnih upada u ovu srpsku sredinu. 



 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter