Izvor: TELEGRAF
10.02.2024 u 04:41
0

SLAVICA ĐUKIĆ-DEJANOVIĆ OCENJUJE DA LJUDSKA PRAVA NE SMEJU BITI POTISNUTA: „Važno što je sednica SB UN bila otvorena za javnost“

Đukić Dejanović je ocenila da je predsednik Aleksandar Vučić prezentovao činjenice i istinu očekujući da oslonac na međunardno pravo i senzibilnost na elementarna ljudska prava ne smeju biti potiskivani

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je važno što je sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na KiM bila otvorena za javnost jer je to bio jedini način da svet vidi kakva monstruozna dela radi Aljbin Kurti.

 

VUČIĆ SE OBRATIO IZ NJUJORKA: Borili smo se časno i pošteno zastupali našu zemlju

 

„Važno je što je sednica SB UN otvorena za javnost jer je to jedini način da svet vidi kakva monstruozna dela radi Aljbin Kurti, sistematskim srozavanjem i onog minimuma uslova za život naših Srba dole, a sve u nadi da etnički pročisti Kosovo i nastani ga samo Albancima. Nadam se i moliću se da svet reaguje ovog puta i zaustavi ova zlodela“, rekla je Đukić Dejanović .

Đukić Dejanović je ocenila da je predsednik Aleksandar Vučić prezentovao činjenice i istinu očekujući da oslonac na međunardno pravo i senzibilnost na elementarna ljudska prava ne smeju biti potiskivani.

„Zbog toga smo njegovo obraćanje pratili sa osećanjem potreba za pravo, pravdu i izvesniju budućnost naših Srba na KiM“, navela je Đukić Dejanović.

U Njujorku je juče održana vanredna sednica Saveta bezbednosti UN o situaciji na Kosovu i Metohiji, a na kojoj se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter