Izvor:
13.09.2016 u 20:00
0

SPREČENA KRAĐA NAFTE IZ KOLUBARE: Uhapšeno devet radnika i vlasnik stovarišta!

Akcijom Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva sprečena je krađa nafte u Rudarskom basenu "Kolubara", ali je time sprečena i šteta koju bi EPS imao, navedeno je u saopštenju iz tog javnog preduzeća.

EPS, naime, godišnje zbog krađe izgubi i do milion i po evra, a ovog je puta nakon višemesečne unutrašnje kontrole u okviru firme i zatim akcijom MUP-a i Tužilaštva uhapšeno 10 osoba osumnjičenih za krađu nafte koja je bila namenjena rudarskoj mehanizaciji na kopovima.

Među uhapšenima je sedam radnika RB "Kolubara", po jedan sadašnji i bivši radnik "Kolubara usluga" i vlasnik stovarišta u Velikim Crljenima.

Nadležni u EPS-u nastaviće oštre kontrole kako bi se predupredile ili otkrile eventualne krađe i zaštitila imovina preduzeća, navodi se u saopštenja Sektora za odnose s javnošću tog javnog preduzeća.

Tanjug
Foto: Twitter/BeenVerified.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter