Izvor: TELEGRAF
11.01.2024 u 01:44
0

STIGAO SPAS ZA MEŠTANE ŠTRPCA: Domu zdravlja u Štrpcu dopremljeni lekovi i sanitetski materijal

Lekovi i sanitetski materijal dopremljeni su posle dužeg vremenskog perioda

Domu zdravlja u Štrpcu dopremljen je kontigent lekova i sanitetskog materijala namenjenih redovnom lečenju pacijenata, rekao je direktor te srpske zdravstvene ustanove dr Saša Krstičić.

NATO PODRŽAVA MODERNIZACIJU SRPSKE VOJSKE: Odluka o obaveznom vojnom roku na srpskim vlastima

Lekovi i sanitetski materijal dopremljeni su kako je on rekao poslije dužeg vremenskog perioda što bi trebalo da znači da će „ubuduće dopremanje lekova biti normalizovano“.

– Dobili smo lekove i sanitetski materijal,infuzipne rastvore,ampulirane lekove,analgetike i antidijabetike neophodne za normalno funkcionisanje naše zdravstvene ustanove jedine u Prizrenskom regionu – rekao je dr Krstičić.

Krstičić je uputio poziv građanima da dolaze redovno na preglede posebno u predstojećem periodu u kome treba očekivati sezonsko obolevanje od gripa.

– Imamo dovoljne količine vakcina kako za odrasle tako i za decu i zbog toga bi svi oni stariji od 65 godina trebalo da se vakcinišu kao i deca koja nisu primila sve vkacine – rekao je on.

Krstičić se zahvalio nadležnim državnim organima Srbije koji su pomogli da lekovi i sanitetski materijal stignu u Štrpce čime su pokazali da brinu i o građanima na području Sredačke i Sirničke župe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter