Izvor: Alo.rs
22.05.2023 u 14:06
0

„SVI DO JEDNOGA IDEMO NA MITING“ Crnogorci sa KIM će pružiti podršku Vučiću na skupu “Srbija nade”

Crnogorska liberalna stranka Kosova, koja okuplja crnogorsku zajednicu u južnoj srpskoj pokrajini, pruža nedvosmislenu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kako je navedeno u saopštenju, u divovskoj borbi za vitalne interese naroda i države.

Predsednik CLS Radoman Doderović izjavio je da će rukovodstvo, članovi i glasači te političke partije u velikom broju prisustvovati mitingu “Srbija nade”, koji će biti održan 26. maja u Beogradu.

On kaže da je aktuelni i budući status Kosova i Metohije rešen Ustavom Srbije i potvrđen Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

“Sve drugo je borba predsednika Vučića da se ne desi da stane život za Srbe i Crnogorce u pokrajini u međuvremenu. Ko to ne vidi slep je pored očiju. Srbija i svi narodi koji u njoj žive, uključujući i Crnogorce, nikada ekonomski nisu bili snažniji i to smeta onima koji poslednjih dana, sedmica i meseci pokušavaju da zaustave Srbiju na putu napretka i očuvanja naroda na Kosovu i Metohiji”, naglasio je Doderović.

Crnogorska liberalna stranka Kosova, kako kaže, podržava i sve napore Srpske liste na Kosovu i Metohiji.

„Pridružujemo se pozivima da se naš, jedan te isti, srpski i crnogorski narod, odazove što masovnije mitingu “Srbija nade”. Nećemo dozvoliti da sluge naših dušmana i razne agenture zaustave našu Srbiju. Svi do jednoga idemo na miting podrške našoj Srbiji”, zaključio je Doderović.

VUČIĆ PRIMA AKREDITIVNA PISMA: Nadamo se daljem napretku Pakistana i Srbije!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter