Izvor: Informer
01.11.2023 u 13:11
0

TEROR NE PRESTAJE! Privedena dva Srbina u Leposaviću

Takozvana kosovska policija saopštila je da je u Leposaviću privela dve osobe srpske nacionalnosti, kod kojih je pronašla i oduzela dva amblema za koje tvrde da su amblemi Vojske Srbije i majicu sa natpisom Vagner.

Kako se navodi, policija je zaustavila automobil kojim je upravljao srpski državljanin, a tokom pretresa vozila su pronađeni i oduzeti sporni amblemi i bejzbol palica.

ALBANSKI HULIGANI UDARILI NA SRPSKU NEJAČ: Kamenovana škola u Kosovskoj Kamenici

Kod drugog putnika srpske nacionalnosti, sa prebivalištem na Kosovu i Metohiji, prema tvrdnjama policije primećena je majica na kojoj je ispisano slovo „Z“, dok se na poleđini majice nalazio natpis „Vagner“.

Sa njima je obavljen razgovor i rešenjem tužioca pušteni su u redovan istražni postupak, navodi se u saopštenju tzv. kosovske policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter