Izvor:
05.03.2018 u 16:23
0

UBEDLJIVA POBEDA SNS NA LOKALNIM IZBORIMA: Vučić: Znaće se ko je gradonačelnik kad za to dođe vreme!

Lider Srpske napredne stranke proglasio ubedljivu pobedu na beogradskim izborima! U štabu naprednjaka veliko slavlje.

U izbornom štabu naprednjaka večeras je bilo krcato! Veliki broj funkcionera partije i javnih ličnosti okupilo se da proslavi pobedu liste "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd".

Pre nego što je počelo obraćanje Aleksandra Vučića čuo se gromoglasan aplauz. Vučić je rekao da je lista odnela ubedljivu pobedu u Sevojnu i Boru, a da za Aranđelovac nedostaju podaci sa nekoliko biračkih mesta.

– Sevojnu je lista broj 1. Aleksandar Vučić osvojila 62,02 odsto glasova. Bor, nedostaje jedno biračko mesto, 60.03 odsto glasova za SNS. Aranđelovac, nedostaje još nekoliko biračkih mesta, 59 odsto glasova – rekao je Vučić.

Što se Beograda tiče, mi smo prebrojali 85 odsto, ali do sada imamo više od 45 odsto glasova, što je naš najbolji rezultat ikad postignut u Beogradu – rekao je Vučić.

– To je više nego što smo na predsedničkim osvojili, danas imamo 7 ili 8 odsto više nego na predsedničkim izborima – istakao je Vučić u svom obraćanju.

Aleksandar Vučić nije hteo da otkrije ko će biti gradonačelnik Beograda.

– Znaćete kada za to dođe vreme – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara.

– Traje rok od 15 dana za konstituisanje Skupštine Beograda, a zatim i 30 za izbor garadonačelnika, što sve zajedno znači da će se gradonačelnik znati za 47 do 52 dana – rekao je Vučić uz osmeh.

Lideru naprednjaka prvi je pobedu čestitao sin Danilo.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter