Izvor: BSC happy portal
03.02.2024 u 08:42
0

VLADIMIR ORLIĆ ZA HAPPY TELEVIZIJU: Partije bivšeg režima zamišljaju da će sednice Skupštine Srbije da zakazuje Viola fon Kramon

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić gostovao je u emisiji “ Dobro jutro, Srbijo“ na Happy televiziji, a tokom medijskog istupanja govorio je  o zahtevima opozicije da se odloži konstitutivna sednica Parlamenta.

ORLIĆ PONOVIO KO PRAVI PROBLEME: „Kurti nastavlja sa terorom nad Srbima“

  • Partije bivšeg režima zamišljaju da će sednice Skupštine Srbije da zakazuje Viola fon Kramon. To je pokazatelj kako oni zamišljaju našu zemlju, institucije, kako bi ih vodili kada bi im opet upali u šake. To je model po kojem bi oni sve iznova, samo ukoliko im se ukaže prilika. Neće niko vas Srbije da uređuje rad institucija. Glas naroda smo svi čuli veoma dobro i sada će morati da ga poštuje svako. Sednica je šestog februara održava, konstituiše se Skupština u novom sazivu. A onima kojima je preče da se što bolje izreklamiraju ispred Kurtijevih lobista. Ništa tu novo nema, nikoga ne čudi ovakvo ponašanje. Petoro, šestoro u Evropskom parlamentu će biti protiv Srbije na svaku temu, to će raditi kroz sve laži, uvrede u vezi sa izborima. Sličan se sličnom raduje – istakao je koncizno Orlić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter