Izvor: BSC happy portal
28.02.2023 u 10:47
0

ŠEŠELJ NA HAPPY TV O JUČERAŠNJEM DANU U BRISELU: „Pregovori su bili jedan protiv trojice, Vučić je insistirao na zajednici sprskih opština, Kurti je to odbijao!“

Predsednik Srpske radikalne stranke je detaljno dočarao realnu sliku veoma izazovne situacije koja okupira naš narod.

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“  na Hepi televiziji gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj koji je tokom ovog medijskog istupanja o jučerašnjim razgovorima u Briselu koji su brinuli čitavu naciju, ali i o svim srpskih sporazumima tokom decenija.

„NIKAD MI U ŽIVOTU GOTOVINA NIŠTA NIJE SKUVAO!“ Šešelj na HAPPY TV demantovao generala Momčila Perišića da su hrvatski generali u Hagu kuvali za njega!

  • Doneo sam plan, predlog o normalizaciji i mislim da bi dobro bilo da ga danas razmotirmo. Predsednik Vučić se juče dobro držao i ništa nije potpisao, ništa nije ni potisao. Pregovori su juče bili jedan protiv trojice. Vučić je insistirao na zajednici sprskih opština, Kurti je to odbijao. Protiv sebe je imao ne samo Borelja, nego Kurtija i Lajčeka. Rekao je kad je sve završeno, večeras će opširnije govoriti kako je bilo. Juče se samo Borelj obratio novinarima, govorio je o predlogu sporazuma o putu kao normalizaciji odnosa Kosova i Srbije.  O tome juče nije bilo govora, obe strane su rekle da neće o tome, a on pokušava da predstavi kako je praktično već usvojeno, ali nisu ni počeli o tome da razgovaraju. To je veoma opasno, i Srbija ga ovakvog neće prihvatiti. On predstavlja delimično poboljšanu verziju onog od ranije. Pritisci će biti na Srbiju i na predsednika Aleksandra Vučića još jači i ekstremniji. Na to se treba pripremiti i računa, ne sme popustiti. Treba razgovarati o predlogu sporazuma, ne treba ga izbegavati. Analizirao sam svih jedanaest tačaka, posebno mi je važno ono što je usput Borelj napomenuo da su se obe strane složile, to je sredstvo pritiska, psihološki rat koji se vodi protiv Srbije. Moramo u njemu istrajati i podržati predsednika Vučića. Želimo da očuvamo mir . Nama nije problem Kurti već ko stoji iza njega. Polaze o toga da su tu dve države, računajući da su Srbi nacionalna manjima na Kosovu, Srbi to nikada ne mogu biti, oni su tu većinski narod, sem na jednoj teritoriji, ali to ne menja njegov status. Svi istorijski podaci govore tome u prilog. Srbi nisu narod mržnje. – rekao je između ostalog Šešelj na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter