Izvor: BSC Happy
06.06.2023 u 17:33
0

SASTANAK U BOJI ČELIKA: MINISTAR VUČEVIĆ SA DIREKTORIMA PREDUZEĆA ODBRAMBENE INDUSTRIJE VIDEO

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa direktorima preduzeća Odbrambene industrije Srbije.

Sastanku su prisustvovali državni sekretari iz Ministarstva odbrane, pomoćnik ministra za materijalne resurse i predsednici nadzornih odbora preduzeća.


Tokom današnjeg sastanka razmatrana su aktuelna pitanja od značaja za opremanje Vojske Srbije savremenim naoružanjem i vojnom opremom iz razvoja i proizvodnje sa domaćeg tržišta po već zaključenim ugovorima.

„KURTI IMA NACRT ZSO, ALI GA KRIJE“: ESKOBAR OTKRIVA

Ministar Vučević je, u saradnji sa prisutnima, definisao zaključke i pravce daljih aktivnosti u cilju što efikasnije realizacije aktuelnih projekata proizvodnje naoružanja i vojne opreme za potrebe odbrane i bezbednosti.

Sastanku su prisustvovali državni sekretari iz Ministarstva odbrane, pomoćnik ministra za materijalne resurse i predsednici nadzornih odbora preduzeća.

Ministarstvo odbrane je sa odbrambenom industrijom Srbije zaključilo veći broj ugovora što zahteva kontinuiranu analizu stepena njihove realizacije i usmeravanje aktivnosti na prioritetnom obezbeđenju savremenog naoružanja u jedinicama Vojske Srbije.

VELIKA ČAST: PUTIN dodelio DODIKU ORDEN ALEKSANDRA NEVSKOG

Na sastanku je potvrđeno da se poslednjih nekoliko godina izdvajaju značajna sredstva za opremanje Vojske Srbije savremenim naoružanjem i vojnom opremom što je doprinelo obimnim razvojnim aktivnostima, uvođenju velikog broja savremenih sredstava u naoružanje Vojske Srbije, unapređenju tehnoloških kapaciteta preduzeća iz Odbrambene industrije Srbije, rastu uposlenosti kooperanata iz malih i srednjih preduzeća i sve većoj zastupljenosti proizvoda iz naših fabrika na svetskom tržištu.

Preduzeća odbrambene industrije Srbije poslednjih nekoliko godina beleže rekordne iznose novog ugovaranja i realizacije ugovora, pa je Ministarstvo odbrane maksimalno uključeno u cilju daljeg unapređenja dostignutog stanja sa akcentom na potrebe Vojske Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter