Izvor: BSC Happy
20.02.2023 u 14:48
0

VUČEVIĆ SA PREDSEDNIKOM NA SAJMU NAORUŽANJA: „Naša vojska je neuporedivo snažnija nego što je bila, ali mora da bude mnogo jača, to je garant da nismo laka meta“ (FOTO)

Ministar odbrane Miloš Vučević zajedno sa predsednikom Republike Srbije Aleksandarom Vučićem danas je prisustvovao otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja “IDEX”, na kojem učestvuju i predstavnici namenske industrije Republike Srbije.

„MORAMO DA IMAMO SNAŽNU VOJSKU INAČE NAS NEĆE BITI“ Predsednik Vučić najavio kupovinu dronova u Abu Dabiju

-Srbija će nastaviti da ulaže u odbrambenu industriju. Naša vojska je neuporedivo snažnija nego što je bila, ali mora da bude mnogo jača, jer to je jedini garant jake Srbije, to je garant da nismo laka meta-poručio je ministar Vučević na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter