Izvor: Tanjug
20.02.2023 u 14:18
0

ŽIOFRE PORUČIO: „Veoma je važno da se održi sastanak Vučića i Kurtija u Briselu“

Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Emanule Žiofre izjavio je danas da je veoma važno da se idućeg ponedeljka u Briselu održi sastanak posvećen nastavku dijaloga Beograda i Prištine, kao i da mu prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

-Jako važan sastanak koji će uskoro da se dogodi, važno da će da prisustvuju Vučić i Kurti, i da će da se razgovara o predlogu Evropske unije– rekao je Žiofre novinarima u Beogradu na pitanje da li očekuje da na najavljenom sastanku dođe do napretka po pitanju francusko-nemačkog predloga.

„MORAMO DA IMAMO SNAŽNU VOJSKU INAČE NAS NEĆE BITI“ Predsednik Vučić najavio kupovinu dronova u Abu Dabiju

Žiofre je istakao da su svi lideri EU izneli snažnu poruku da je to istorijska pilika za normalizaciju odnosa i za napredak tako da je, kako je dodao, važno da se taj sastanak održi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter