Izvor: Tanjug
03.06.2020 u 13:42
0

VUČIĆ IZ PAZARA: Interesovanje SAD za pitanje Kosova ne opada uprkos protestima!

SAD ne gube interesovanje za rešavanjem kosovskog pitanja, uprkos problemima sa kojima se ta zemlja suočava, Rekao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da interesovanje za to pitanje raste i u EU.

OVO MORATE ZNATI

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

RASIM LJAJIĆ: Mere reciprociteta ZAUSTAVIĆE TRGOVINU!

POSLE KORONE NOVA POŠAST ZA ČOVEČANSTVO! Amerikanci upozoravaju: To je VELIKA OPASNOST!

POŽAR U ZGRADI: Stradale četiti osobe!

EVO ŠTA NAS ČEKA POSLE KORONE! Treći svetski rat, bolest Trampa, atentat na Putina i smrt engleske kraljice

Vučić je, upitan da li će se kompleksna situacija u SAD odraziti na pad interesovanja Vašingtona za rešavanje pitanja KiM ili, ipak, računa sa posvećenošću i entuzijazmom Ričarda Grenela da se postigne rezultat, preneo da sa Grenelom razmenjuje poruke i da američki izaslanik pokazuje interesovanje svakog dana.

Takođe je ukazao i da se čuo sa izaslanikom EU Miroslavom Lajčakom, dodajući da se ni njihovo interesovanje ne smanjuje, već raste.

„Da li sam uvek najsrećniji zbog toga…? Ali, ne možete da pobegnete od svog posla i obaveza“, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter