Izvor:
13.09.2016 u 19:00
0

ZAŠTITNIK GRAĐANA ILI POLITIČAR: Da li je Janković zloupotrebio funkciju najavom da bi mogao da se kandiduje za predsednika?

Zaštitinik građana Saša Janković mogao bi da bude zajednički kandidat proevropske opozicije za predsednika Srbije, sudeći prema izjavama pojedinih lidera tih partija, piše danas "Kurir".

List piše da je zanimljivo da Janković to nije odlučno odbacio, nego je zahvalio opoziciji što veruje da bi "dužnost predsednika obavljao uspešno i dostojanstveno".

Janković u razgovoru za "Kurir" kaže da i dalje ostaje iza onoga što priča mesecima, a to je da Srbija ima i predsednika i zaštitnika građana, ali da mu je drago što ima ljudi koji smatraju da bi se dobro snašao na Andrićevom vencu.

– U ovom momentu, međutum, nisam kandidat ni za šta, već zaštitnik građana i svi moji napori usmereni su na to da što bolje radim ovaj posao u veoma teškom okruženju i vremenu, pre svega za građane –rekao je Janković.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter