Izvor: BSC HAPPY
18.01.2023 u 10:26
0

ŽIGMANOV I BRANKICA JANKOVIĆ: Razgovor o nastavku saradnje i zajedničkim projektima (FOTO)

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov sastao se sa poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković sa kojom je razgovarao o unapređenju poštovanja i zaštite ljudskih i manjinskih prava, primeni postojećih strategija i akcionih planova, nastavku saradnje i zajedničkim projektima.

ŽIGMANOV I ŽIOFRE: Ministar je istakao da se Srbija zalaže da se odnosi sa Hrvatskom relaksiraju i u budućnosti budu još bolji!

Žigmanov je istakao da Ministarstvo dosledno radi na afirmaciji i zaštiti ljudskih i manjinskih prava i da se zalažu za nultu tačku tolerancije prema svemu što je devijantno u društvu.

Pred sobom treba da imamo viziju društva koje različitost ne posmatra kao pretnju već potencijalnu snagu, naglasila je Janković i dodala da je za to neophodno postići politički i društveni konsenzus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sagovornici su se saglasili da postoji izražena potreba za kvalitetnim društvenim dijalogom, naročito u svetlu globalnih procesa i izazova koji se odražavaju na sve države u okruženju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter