Izvor:
01.07.2017 u 19:12
0

Bošković trpi kritike zbog nečuvene izjave: Ministar za rekordno vreme obrukao Crnu Goru!

Niko za tako kratko vreme na mestu ministra nije obrukao vojsku Crne Gore kako je to uradio Predrag Bošković, ocenio je crnogorski opozicioni Demokratski front.

Demokratski front u saopštenju navodi da je Bošković 24. marta, na godišnjicu agresije NATO na SRJ, zabranio građanima da odaju poštu žrtvama iz 1999. godine, a sada je, kažu u saopštenju, otišao korak dalje – nudeći NATO-u "malene crnogorske oružane snage u agresiji protiv srpskog i crnogorskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji".

Bošković je u intervjuu Tanjugu rekao da bi Crna Gora "svakako, u bilo kojoj varijanti, učestvovala u bilo kojoj akciji koju NATO definiše kao zajednički dogovor svih 29 članica – bilo da je to Kosovo, bilo da je to neki drugi deo na zemaljskoj kugli, bez obzira na naše unutrasnje političke prilike".

DF ocenjuje da je izjava Boškovića dokaz da predsednik DPS inicira građanske sukobe i prosto ih priziva najnovijim postupcima, od pokušaja hapšenja Nebojše Medojevića, nuđenja baze NATO-u u Crnoj Gori, "do ničim izazvanog juriša na Srbe u južnoj srpskoj pokrajini", kaže se u saopštenju.

Ovo, "najnovije zabijanje noža u leđa Srbiji" odvija se paralelno sa "lažnom pričom i agresivnom kampanjom crnogorskog režima kako su odnosi između Crne Gore i Srbije najbolji u poslednjih 11 godina", ukazuje DF.

b92.net
Foto: Printscreen/Ministarstvo odbrane Crne Gore

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter