Izvor: Klix.ba
20.05.2020 u 08:02
0

Danas odluka o ukidanju vanrednog stanja u Republici Srpskoj

Posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj bi trebalo da se razmatra Predlog odluke o ukidanju vanrednog stanja  zakazana je za danas u Banjaluci.

Vanredno stanje uvedeno je početkom aprila usled situacije nastale širenjem koronavirusa.

Na predloženom dnevnom redu 13. posebne sednice je i Predlog rebalansa budžeta RS za ovu godinu, po hitnom postupku.

Rebalans budžeta iznosi tri milijarde i 613 miliona KM, što predstavlja uvećanje od 188 miliona KM, odnosno 5,5 posto u odnosu na sredstva planirana budžetskim okvirom za ovu godinu.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Vučić održao konsultacije, danas odgovor Ðukanoviću

KORONAVIRUS: Skoro 5 miliona obolelih i dva miliona oporavljenih u svetu

Gojković:Cilj je bio da mortalitet bude što manji, uspeli smo

Ambasade poručile Prištini: Vratite zemlju Visokim Dečanima!

VREMENSKA PROGNOZA: Moguće vremenske nepogode, oblačno i svežije

HOROSKOP ZA 20. MAJ! Evo šta vam poručuju zvezde!

Poslanici bi trebalo da razmatraju i izmenu Odluke o dugoročnom zaduživanju RS za 2020., koje je sa 315 miliona povećano na 678 miliona KM.

Na predloženom dnevnom redu je i potvrđivanje akata koje je donela  predsednica Željka Cvijanović za vreme vanrednog stanja, kao i Predlog odluke o prihvatanju zaduženja RS prema Svetskoj banci, za dodatno finansiranje projekata registracije nekretnina.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter