Izvor:
18.12.2019 u 13:39
0

HOROR KOD SRPCA Mladić izmasakrirao devojku, pa se obesio

Dva beživotna tela pronađena su u utorak veče u Razboju Lijevčanskom kod Sprca, potvrđeno je u PU Gradiška.

– PS Srbac zaprimila je prijavu da su u Razboju Lijevčanskom pronađena dva beživotna tela. U toku je uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, nakon čega će biti poznato više informacija, navode u PU Gradiška.


PROČITAJTE I NAJVAŽNIJE VESTI

ČUVAJTE DŽEP U 2021. Ovo je 7 novih kazni koje vas čekaju

OTVORENA DEONICA SURČIN-OBRENOVAC Kompletiran "Miloš Veliki"

ZORANA MIHAJLOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Otvaranje autoputa Surčin-Obrenovac je veliki uspeh! (VIDEO, FOTO)

IVICA DAČIĆ NA HAPPY TV: Problem deportovane dece neće se rešiti preko noći! (VIDEO, FOTO)

AMERIČKA DEA NE ZNA KO JE TITO Srpski kartel krijumčara kokaina u Peruu jači od El Čapa


Nezvanično saznajemo da se radi o 20-godišnjoj devojci s područja opštine Gradiška i 24-godišnjem mladiću iz Razboja. Prve informacije ukazuju da je mladić na svirep način ubio devojku, a potom je izvršio samoubistvo vešanjem.

Meštani Razboja pričaju da se zločin odigrao u vikendici koju je koristila porodica mladića. Navodno je 24-godišnjak devojku doveo u vikendicu, gde ju je maltretirao i na svirep način ubio. Potom je telefon pozvao člana porodice i saopštio im šta je učinio, navodeći da će se ubiti. Oni su se odmah uputili ka vikendici, ali već je bilo kasno i po dolasku su zatekli dva tela.

Izvor: novosti.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter