Izvor: Happy BSC
25.04.2022 u 10:30
0

HOROR SNIMAK IZ BOSNE! Čovek se vraćao kući, a ispred njega je iskočila NAJKRUPNIJA ZVER EVROPE, pogledajte šta je onda uradila (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se jedan zastrašujući snimak koji je za tili čas postao viralan.

Naime, na njemu se vidi kako se čovek u kasnim večernjim satima vraćao kući i pred sam ulazak u Bihać ispred njega je iskočio mrki medved!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Medved se nije uplašio ni kola, niti čoveka samo je lagano išao sredinom puta i kao da nije dozvoljavao čoveku da ga zaobiđe.

Podsetimo mrkog medveda zovu i najkrupnija kopnena zver Evrope, snažna i zdepasta životinja, krupne glave, sa kratkim zaobljenim ušima. Odrasli primerci imaju izraženu “grbu” nad ramenima, odakle se linija tela koso spušta prema sapima.

U Bosni i Hercegovini medved naseljava brdski i planinski pojas, pretežno pokriven šumom i raznolikim izvorima hrane biljnog i životinjskog porekla, obzirom na potrebe medveda za staništima različitih karakteristika, odnosno različitim tipovima šumskih zajednica. Od zrelih lišćarskih sastojina, pri čemu prvenstvo imaju vrste sa teškim semenom (hrast, bukva), do nepristupačnih planinskih predela sa pogodnim mestima za brloženje i izuzetno potrebnim mirom u to doba godine.

Područja livada, planinskih pašnjaka i guštika su takođe neophodna, kao i voda u staništu. Za medvede, uz osnovne elemente u staništu, jako je važan i prostor, odnosno mogućnost kretanja u svim pravcima, uključujući i veliki raspon nadmorskih visina, ovisno od doba godine.

Pogledajte video o kome se priča:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter