Izvor: Tanjug
02.10.2022 u 22:31
0

IZBORI U BIH Kandidati SNSD-a Milorad Dodik i Željka Cvijanović u sve većoj prednosti! (FOTO)

Lider SNSD i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik objavio je na Tviteru da, na osnovu 5.000 prebrojanih glasova, ima prednost u odnosu na svoju protivkandidatkinju Jelenu Trivić iz PDP-a na današnjim izborima.

Dodik je na Tviteru naveo i da kandidatkinja SNSD-a Željka Cvijanović vodi u trci za srpskog člana Predsedništva BIH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Na 5.000 prebrojanih prednost u moju korist je 2.200 glasova. Željka Cvijanović vodi više od 8.000 glasova“, napisao je Dodik.

Kristijan Šmit iskoristio je „bonska ovlašćenja“ i nametnuo izmene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine!

On je objavio i fotografiju na kojoj se vidi kako prati rezultate glasanja.

Portparol Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Radovan Kovačević rekao je da je na osnovu oko 150 obrađenih biračkih mesta na današnjim izborima vidljiv trend podrške kandidatu te stranke za srpskog člana Predsedništva BiH Željki Cvijanović.

On je u izjavi za RTRS dodao da na osnovu 5 odsto obrađenih biračkih mesta u trci za presednika Republike Srpske vodi kandidat SNSD-a Milorad Dodik.

„Ono što možemo da primetimo je da će izlaznost biti manja nego 2018. godine, ali uvereni smo da će SNSD izboriti ubedljivu pobedu i to na svim nivoima. Takvi su nam svi podaci i izveštaji sa terena“, rekao je Kovačević.

Dodik je kasnije nastavio da objavljuje najnovije rezultate:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter