Izvor: Tanjug
24.01.2023 u 16:57
0

JOŠ JEDNA BEZUSPEŠNA POTRAGA Crnogorci i dalje tragaju za dečakom koga su talasi povukli u more!

Danas je završena još jedna bezuspešna potraga za dečakom, kojeg je talas povukao u more 17. januara sa šetališta u Herceg Novom.

Danilo Mijajlović, iz Regionalnog ronilačkog centra Bijela, rekao je za portal podgoričkog Dana da je danas pretražen podvodni teren.

„U skladu sa planom pretražili smo jugoistočnu zonu od mesta inidenta do dubine od 30 metara. Uslovi ronjenja su bili bolji nego prethodnih dana, a vidljivost pod vodom je od dva do tri metra. Veliki je prostor koji treba pretražiti, a danas je pretražena zona do 30 metara“, rekao je Mijajlović.

OSMORO HRVATSKIH DRŽAVLJANA OPTUŽENO ZA TRGOVINU AFRIČKOM DECOM: Tvrde da nisu krivi, pušteni da se brane sa slobode (FOTO)

Dodao je da će potraga biti nastavljena sutra. Direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić je rekao da se danas tragalo sa kopna, pod morem i iz vazduha.

„Pretraga je bila sa dvadesetak plovila, angažovano je bilo 16 ronilaca. Helikopter je letio dva sata. Ništa nismo uočili, od ulaza u Boku do Kumbora i do Njivica. Sutra ćemo potragu pojačati sa specijalnim plovimom HMZ-a. Naša dva ronioca na dah pogledaće uvale i rupe, a predlog ribara je da sutra veče se koriste i ferali, njih četiri do pet u nizu“, kazao je Lukšić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter