Izvor: index.hr
25.12.2023 u 12:28
0

LAŽNI POLICAJCI PREVARILI PENZIONERA: Zamalo mu uzeli 17.000 evra

Protiv 58-godišnjeg ratara sa šireg područja Zagreba i 44-godišnjeg kontrolora autodelova iz Splita podignuta je optužnica zbog pokušaja prevare i krađe od penzionera kojeg su planirali da opljačkaju i da mu uzmu 17.000 evra.

Kako stoji u optužnici, krajem novembra ove godine oko 8 sati su zajedno nazvali penzionera iz Zagreba i lažno se predstavili kao policajci.

Kazali su mu da sprovode istragu protiv zaposlenih službenika jedne banke zbog krivotvorenja novca i da penzioner mora da podigne novac sa računa koji ima u toj banci jer će mu inače propasti. Penzioner je poverovao u njihove laži.

POMAHNITALI LUDAK U SARAJEVU: Tuče devojku, prolaznik da je odbrani dobija NOGU U GLAVU (VIDEO)

Sutradan su ga ponovno nazvali i rekli mu da ide u banku po novac i da nikome ne govori za njihove pozive kako akcija hapšenja zaposlenih ne bi propala. On je otišao u banku kako bi podigao novac sa sa računa, a ukupan iznos bio je 17.000 evra.

Penzioner je sve ispričao kćerki, a ona mu je rekla da o svemu obavesti policiju, što je i učinio. Policija je potom uhvatila dvojicu prevaranata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter