Izvor:
16.04.2018 u 02:26
0

MILO ĐUKANOVIĆ: Neće biti drugog kruga!

Protekla izborna kampanja predstavlja iskorak u pogledu neke nove demokratske kulture u Crnoj Gori, i potvrđuje da se ona postojano kreće putem usvajanja evropskih demokratskih standarda, ocenio je predsednički kandidat Milo Đukanović.

On je nakon glasanja u podgoričkoj Osnovnoj školi „Savo Pejanović“ kazao da očekuje da će Crna Gora danas obaviti još jedan demokratski izborni proces, koji će nedvosmisleno pokazati ono što je slobodna volja građana.

– Tim procesom i njegovim rezultatom, ubeđen sam, Crna Gora će potvrditi da odlučno nastavlja putem evropskog razvoja – kazao je Đukanović.

On je ponovio da je uveren da neće biti drugog kruga, a da će, ako ga i bude, pobediti na njemu.

Na pitanje od kojih partija očekuje podršku ukoliko bude drugog kruga, Đukanović je istakao da očekuje podršku građana.

On je rekao da nema favorita kada su partije u pitanju, i podsetio da je njegovu kandidaturu podržala koalicija na vlasti.

– To je ono što sam očekivao i što mi imponuje. A što se tiče građana, oni su uvek u mogućnosti u mogućnosti da, nezavisno od partijskih instrukcija, u prvom, drugom ili bilo kojem krugu saopšte svoj stav. Ja sam ubeđen da će ta podrška biti toliko dobra da ćemo taj posao završiti danas – istakao je Đukanović.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter