Izvor: beta
13.09.2023 u 19:20
3

NE HAJE ZA UPOZORENJA?Kristijan Šmit“Ne plašim se Dodikovih pretnji, posetiću Banjaluku, ali ne znam kad“

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da se ne plaši pretnji predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i da će posetiti Banjaluku. Šmit je rekao da se „ne oseća kao kukavica i slabić" što juče nije otišao u Banjulku, već da je „ispao mudriji“ od Dodika.

Bile su postavljene barikade da bi se sprečio moj dolazak. Zbog čega su bile zatvorene neke ulice? Muzički festival je tek u petak. Ili se danima za to spremaju ili su pokušali da spreče moj dolazak“, naveo je Šmit.

HRAVSTKI MINISTRI LAKIH PRSTIJU: Ministarskim aferama nikad kraja – Radman sakrio zaradu od 2.1 milion evra

Prema njegovim rečima, ako se zamisli situacija da se desi napad na njega pred kamerama i da mu se silom sprečava ulazak u neku od entitetskih institucija, tome se, osim u Banjaluci i, možda, Moskvi, ne bi radovao niko u Evropi.

„Imali biste situaciju koja bi izazvala krizne sastanke i ova zemlja bi bila dalje od Evrope. Ja sam mudro delovao“, ocenio je Šmit.

Dodao je da će „sigurno doći u Banjaluku“, ali nije precizirao kada će se to desiti.

„Ja ću svoje obaveze izvršiti i mnogi će se začuditi kako će to izgledati. Kad bih se plašio da odem u deo zemlje koja je kandidat za EU zato što mi neko preti, onda nešto ne bi bilo uredu sa mnom“, rekao je visoki predstavnik u BiH.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NE HAJE ZA UPOZORENJA?Kristijan Šmit“Ne plašim se Dodikovih pretnji, posetiću Banjaluku, ali ne znam kad“”

  1. Pa kako stvari stoje , šta su Vam sve rekli i do čega su došli u vezi Vas , trebali ste , kao ozbiljan politicar i civek , odavno da se povučete, ne verujem da je Dodik bilo šta neiskreno govorio u vezi Vas ili da je bilo šta izmišljao .
    Pitajte se jedno jutro uz kaficu :Da li je on , Dodik , možda u pravu !.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter