Izvor: vijest.me
13.09.2023 u 20:50
0

Novi dokazi u istrazi o tunelu koji su do suda u Podgorici kopali članovi kavačkog klana

Crnogorska policija je u Podgorici pronašla kombi za koji tvrde da su ga koristili članovi zloglasnog kavačkog klana koji su iskopali tunel od stambene zgrade depoa Višeg suda u Podgorici. Podgorička policija pronašla je kombi koji su koristili osumnjičeni za obijanje depoa Višeg suda u Podgorici, saznaju podgoričke Vijesti

SKANDAL KOJI TRESE CRNU GORU: Premijer Dritan Abazović i ministar policije u stanu iz koga je prokopan tunel dug 30 metara(FOTO)

Policija traga za šest osumnjičenih koji su iskopali tunel od zgrade u Njegoševoj 12 do depoa Višeg suda, iz kog su ukrali i ispreturali dio dokaza izvršenja najtežnih krivičnih djela.

Sumnja se da su tunel kopali pripadnici kavačkog klana.

.

Prema istim informacijama to vozilo pronađeno je na teritoriji Glavnog grada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter