Izvor: KURIR
16.04.2024 u 18:43
0

OVO JE ALBANKA KOJA JE USMRTILA BRATA I SESTRU U HRVATSKOJ: Zgodna influenserka poznata po PROVOKATIVNIM fotografijama

Tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su, na području Ratca, smrtno stradali brat (21) i sestra (19), skrivila je Klevisa Imeri.

Podsetimo, državljanki Albanije (29) pre dva dana je određen pritvor u trajanju od mesec dana zbog krivičnog dela izazivanja nesreće sa smrtnim ishodom.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se u utorak oko 20.30 u predelu Ratac kod Slanog.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je Albanka (29) koja je upravljala putničkim vozilom slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno preticanje vozila ispred sebe, zbog čega je došlo do čeonog sudara s putničkim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smera upravljao hrvatski državljanin (21).

Aktivna na društvenim mrežama, ima dosta pratilaca

 

HRVATSKI IZBORI POČELI VEĆ U DUBAIJU I BOSNI: Tokom kampanje ponovo poruke „SRBE NA VRBE“, glavni rivali Plenković i Milanović

 

 

Dubrovnik Insajder navodi kako je Imeri vozila BMW-ov terenac i nezvanično saznaje da se u jednom trenutku kretala brzinom od gotovo 170 km/h. Viktor Đerek, Stjepanov i Katarinin brat, ispričao je kako se oseća nakon tragedije.

Ne želimo da tragedija naše porodice bude uzaludna, treba da pomognemo javnosti da osvestimo problem, stalno se isto događa na našim putevima. Moj brat i sestra nisu jedini koji su stradali, ali neka budu zadnji“, kazao je za Dubrovnik Insajder.

Inače, albanski mediji su pisali o Imeri pre 2 godine, kada je odlučila da iznenadi prijatelja koji je bio u zatvoru u italijanskom Trentu. Zajedno s prijateljima se približila zatvoru, uključila zvučnike i ispalila vatromet.


. To je zatvor s najvećom bezbednošću i takve buke mogu prouzrokovati probleme. Zato smo i pobegli“, objasnila je tada.

Dubrovnik Insajder ističe kako Imeri ima profile na nizu društvenih mreža, gde se fotografiše i snima, ali i daje savete vezane za šminku. Na TikToku je imala 33.000 pratilaca, a na Instagramu gotovo 14.000, ali profili su joj trenutno ugašeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter