Izvor: REGION
16.04.2024 u 19:18
0

HRVATSKA RUŠI 210 VIKENDICA BOGATIH MOĆNIKA: Inspekcija upala u nelegalni raj na obali Jadrana VLASNICI NEMAJU PRAVO NA ŽALBU

Već nedelju dana čak 18 državnih građevinskih inspektora "češlja" područje Umaga u sklopu velike akcije!

Već nedelju dana čak 18 državnih građevinskih inspektora „češlja“ područje Umaga u sklopu velike akcije!

Dosad su obavili 210 nadzora i u narednih 15 dana napisaće rešenja prema kojima će vlasnici biti dužni da odmah počnu da uklanjaju nelegalne kuće i ostale objekte ili će to uraditi država o njihovom trošku.

Vlasnici nemaju pravo na žalbu dok eventualno pokretanje spora neće odložiti izvršenje rešenja jer je reč o nelegalnoj gradnji na državnom poljoprivrednom zemljištu.

 

OVO JE ALBANKA KOJA JE USMRTILA BRATA I SESTRU U HRVATSKOJ: Zgodna influenserka poznata po PROVOKATIVNIM fotografijama

 

Inspektori u velikoj koordiniranoj akciji rešavaju kritična područja na kojima je bespravna gradnja odavno uzela maha.

Vlasnici nelegalnih objekata na Crvenom Vrhu, recimo, sagradili su na obali i molove i sunčališta koja su označena kućnim brojem što im je dalo za pravo da uzurpiraju obalu. Zbog toga je bilo i okršaja s lokalnim stanovništvom jer je većinom reč o vlasnicima kuća i vikendica koji nemaju prebivalište na području Umaga.

Inspektori trenutno obilaze i to područje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter