Izvor: tanjug
26.01.2024 u 12:44
0

PETER SIJARTO U POESTI SRPSKOJ: Cvijanović mu poželela dobrodošlicu,sastao se sa Dodikom

Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto doputovao je u Banjaluku gde će razgovarati sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Kako je ranije najavljeno Sijarto i Dodik će razgovarati u Istočnom Sarajevu. Nakon sastanka, koji će biti održan u Palati Republike, Sijarto i Dodik će se obratiti novinarima.

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović dobrodošlicu ministru spoljnih poslova Mađarske Peteru Sijartu poželela je na Instagramu. „Dobrodošli u Banjaluku“, napisala je Cvijanović.

NE SVIĐA IM SE KUDA IDU: Milanović u anketi ocenjen kao pozitivac, ali Hrvati ne vide da se vodi dobra politika

Sijarto je zbog vremenskih prilika doputovao u Banjaluku, a ne u Sarajevo, kako je prvobitno bilo planirano, gde je u toku sastanak sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Banjaluci. Sastanku prisustvuju i srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović, predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, te ministar za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Srpske Željko Budimir. Nakon sastanka, koji se održava u Palati Republike Srpske, predviđena je konferencija za novinare, najavila je .

Podrška ulasku BiH u EU Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto istakao je da Mađarska podržava integraciju BiH u EU.

Činimo sve da se to ubrza – naveo je Sijarto na društvenoj mreži Instagram. On je naglasio da je to pitanje u centru današnjih razgovora tokom njegove posjete BiH.

Sijarto je zbog vremenskih prilika prvo doputovao u Banjaluku, a ne u Sarajevo, kako je prvobitno bilo planirano, i u toku jesastanak sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Banjaluci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter