Izvor: Kurir.rs
03.07.2023 u 11:24
0

UŽAS U HERCEG NOVOM: Poplave URNISALE PRIMORJE, alarmantno širom Crne Gore (VIDEO)

Velike padavine koje su proteklog vikenda pogodile Herceg Novi izavale su blokadu saobraćaja na određenim deonicama, zbog čega su sve opštinske službe juče bile na terenu.

Boris Seferović, direktor lokalnog komunalnog preduzeća, kazao je da u Đenovićima ima nanosa u visini od 40 cm, te da je u toku akcija čišćenja rešetki.

BILANS SMRTONOSNE POPLAVE NA NOVOM ZELANDU: Počinje raščišćavanje grada, traga se za nestalima (FOTO)

Načelnik komunalne policije Borislav Obradović saopštio je da je na magistralnom putu u Kumboru i Baošićima u blizini restorana “Deli Radivoje” dolazilo do zastoja u saobraćaju.

– Na ovim lokacijama je zbog velike količine vode dolazilo do zastoja u saobraćaju, pa je intervenisala komunalna policija – naveo je Obradović.

Mediji prenose da su radnici Komunalno stambenog preduzeća i „Čistoće“ Herceg Novi u nedelju ujutru uklanjali zemlju koja je usled obilnih padavina u subotu naneta na rivijeri.

Navodi se da je uklanjana zemlja sa lokalnog puta u Kumboru, u Baošićima i kod restorana „Deli Radivoje“.

Prema podacima lokalne meteorološke stanice za 24 sata u Herceg Novom palo je 87 litara kiše po metru kvadratnom. Tokom noći 15 litara, a dana 72 litra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter