Izvor: Happy BSC Portal
02.01.2024 u 09:05
0

PUCNJAVA U SAREJEVU: Izrešetan automobil tiktokera

Mislio sam da su u pitanju petarde. Čuo sam četiri ili pet pucnjeva.

U Sarajevu je u večernjim satima 1. januara došlo do pucnjave u Paromlinskoj ulici kod broja 34.

Kako javlja „Avazov“ reporter s lica mesta, tragovi metaka se vide na jednom od automobila. Sa pripadnicima MUP-a KS se nalazio i Amir Pašić Faćo, zato što se sumnja se da je na njega neko pucao.

– Mislio sam da su u pitanju petarde. Čuo sam četiri ili pet pucnjeva – rekao je očevidac.

TREGEDIJA U BANJA LUCI: Mladi policajac (21) izvršio samoubistvo

– I mi imamo informaciju da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane NN lica. Nema povređenih osoba. Do pucnjave je došlo u Paromlinskoj ulici – rekli su ranije za portal „Avaza“ iz Dežurnog operativnog centra MUP-a KS.

Podsećamo, Amir Pašić Faćo je odranije poznat policiji. On je nedavno uhapšen jer je putem TikToka pretio Tinu Begtaševiću, sudiji Opštinskog suda u Sarajevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter