Izvor: Happy BSC
28.04.2022 u 14:49
0

STRAH OD TERORISTA UČK SE ŠIRI BALKANOM! U Kumanovu niče GRDOSIJA od spomenika, visok će biti 20 metara kao opomena svima

Albanci u kumanovskom selu Slupčane dižu spomenik pripadnicima tzv Oslobodilačke vojske Kosova vredan 200.000 evra i visok više od 20 metara, koji će biti svečano otkriven 2. maja.

To je na svom Fejsbuk nalogu najavio predsednik Opštine Lipkovo Erkan Arifi iz albanske stranke Demokratska unija za integraciju (DUI).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izgradnja ovog spomenika najavljena je 2. maja prošle godine, na dan koji DUI slavi kao Dan branilaca, navodi Plus info.

Ovaj spomenik je u znak sećanja na poginule borce, na OVK, na majke, žene i sestre sa ovog područja“, rekao je tada predsednik stranke Ali Ahmeti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter