Izvor:
15.02.2017 u 03:59
0

DA LI VAM JE SUĐENO DA BUDETE ZAJEDNO? Evo šta poklon za Dan zaljubljenih govori o vašoj vezi! (foto)

Dan zaljubljenih za parove može biti preloman trenutak, a evo šta njegovi pokloni govore o vašoj zajedničkoj budućnosti.
Ako se pitate da li je sa vama zato što vas voli ili jednostavno ubija vreme dok ne dođe neka bolja, poklon za Dan zaljubljenih će vam otkriti da li planira zajedničku budućnost ili redovan seks.

Pokloni koji jasno pokazuju da želi budućnost sa vama

Nakit

Uvek je dobra stvar ako kao poklon dobijete nakit, bilo da je u pitanju prsten, ogrlica, minđuše ili narukvica. Ako se poklon sjaji, a nije vas pitao da se udate za njega, ipak krenite u razgledanje venčanica jer se taj trenutak bliži.

Romantičan poklon

Mirišljave sveće ili udobno ćebence u koje možete da se ušuškate dok gledate omiljeni film jasni su signali da je spreman da se “smiri”. Dom je tamo gde je srce na kraju krajeva.

Kučence

Ako se pojavi na pragu vrata sa preslatkim psićem, jasno je da planira zajedničku budućnost jer ćete se oboje brinuti o njemu.

Nešto što ste mu suptilno nagovestili

Ako vas je slušao, zapamtio šta ste mu rekli i potom vas iznenadio – onda ste definitivno pronašli pravog muškarca.

Poklon iznenađenja

Bilo šta što uključuje da budete zajedno sami, poput vikend bekstva iz grada ili karte za vašu omiljenu predstavu jasan su ukazatelj da vas uskoro očekuje još veće iznenađenje.

Loši pokloni koji govore da bežite glavom bez obzira.

Bilo šta iz prodavnice

Dan zaljubljenih je jednom godišnje i ima dovoljno vremena da se spremi i obraduje vas na najbolji mogući način. Poklon ne mora da bude skup,ali mora da dolazi iz srca.

Neželjeni poklon

Ako ima neke veze sa dijetom, čišćenjem kuće ili obavezama, definitivno nije muškarac za vas.

Poklon u poslednjem trenutku

Ako je samo zgrabio prvi buket iz cvećare koja se nalazi preko puta kuće ili mu je usput, to je jasan znak da mu nije stalo. Nikada nemojte da prihvate manje od onoga što vredite – posebno kada su muškarci u pitanju.

Praktičan poklon

Dosadna kupka će uvek biti dosadna kupka – sem ako nije planirao da vam se pridruži!

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter