Izvor:
22.05.2017 u 17:08
0

Nikada nije imao devojku i izgledao je ovako: SADA NIKO NE MOŽE DA GA PREPOZNA I…(FOTO)

Majkl Džefers nikada u životu nije imao devojku, a onda je drastično odlučio da promeni život. Njegov izgled i prekomerna težina sputavali su ga u svemu pa je počeo vežbati te je izgubio 27 kilograma tako da ga sada mnogi ne mogu niti prepoznati.

U svojoj najdebljoj fazi Majkl je imao 107 kilograma, no usamljenost ga je naterala da nešto preduzme po pitanju svog izgleda.

– Mrzeo sam osobu koju sam video u ogledalu. Bilo me je sram nositi bilo kakvu užu odeću ili ići na plažu ili bazene. Bilo mi je dosta šala o debelima i došao sam do tačke kada sam shvatio da je dosta i da mi treba promena – priznao je Majkl.

Kako bi promenio svoj izgled, Majkl je prestao piti alkohol, počeo se zdravije hraniti i upisao se u teretanu.

– Počeo sam jednostavno zdravijom prehranom i teretanom, a malo je trebalo da se zaljubim u dizanje utega – istaknuo je.

U četiri godine izgubio j ukupno 27 kilograma i sa svojih 80 kilograma mišića pleni pozornost gde god dođe.

No, uprkos napornom vežbanju, nikako se nije mogao rešiti viška kože koja mu je ostala zbog prekomerne težine pa ju je odlučio ukloniti estetskom operacijom.

– Ožiljak mi ne smeta i radije njega imam nego da mi visi koža – rekao je Majkl koji se nakon operacije ponovno posvetio dizanju utega i fitnesu.

Pogledajte kako sada izgleda:

Happytv.rs
Foto:Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter