Izvor: BSC HAPPY/ONA
30.12.2023 u 15:00
0

VRATITE SE U FORMU POSLE PRAZNIKA: 6 vežbi sa skidanje „jastučića“ sa zadnjice i butina

Usled višesatnog sedenja mnoge žene se bore sa viškom kilograma koji se skuplja u predelu zadnjice i na butinama.

Ponekad nije dovoljna samo šetnja već moramo da se i oznojimo kako bismo se oslobodili tih „jastučića„. Oni malo iskusniji vežbači ali i fitnes treneri znaju da se to zove „bisage“, a u nastavku možete pročitati koje su to vežbe koje bi trebalo da praktikujete kako ne biste imali problem sa ovim delom tela, piše „Beauty epic“.

1. Bočno podizanje nogu

Lezite na desni bok tako da vam telo bude ispravljeno. Uverite se da je leva noga direktno iznad desne, a zatim zavijte desnu ruku u lakat da biste podržali glavu. Polako podignite levu nogu do maksimalne moguće visine, pa je spustite nazad. Kada uradite jednu seriju, ponovite i na levoj strani.

2. Čučnjevi

Stanite raširenih nogu nešto više od širine kukova. Spojte prste i postavite ruke na grudi, u molitvenu pozu. Počnite polako da spuštate telo i zaustavite se kada zadnjica dođe u ravan sa kolenima. Pravite čučnjeve u seriji koliko vam odgovara.

FITNES RUTINA KAJLI MINOG: Evo kako „džepna Venera“ ostaje u formi

3. Bočni iskorak

Stojte mirno, a zatim ruke stavite na bokove. Desnu nogu savijte u kolenu, a levom napravite korak u stranu. Držaćete tako kose mišiće zategnutim, a zatim počnite da gurate telo prema levom stopalu. Budite u ovom položaju neko vreme, pa ponovite i sa desnom nogom.

4. Steper

Uzmite neku nisku stolicu ili baš steper ako imate. Levom novom zakoračite na to postolje, desnu ispružite nazad i neka bude u vazduhu, dakle nemojte da se i desnom nogom oslanjate na postolje.

5. Most

Svi smo ovo radili na času fizičkog u školi. Lezite na leđa sa rukama ispravljenim pored tela. Savijte noge u kolenima, pa podižite zadnjicu uvis kako biste postigli pozu mosta. Glavu ne podižite već dopustite samo kukovi da se pomeraju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter