Izvor:
10.12.2016 u 19:59
0

Zajedno se brijaju, oblače, kupaju… Oni su najstariji SIJAMSKI BLIZANCI na svetu! (video)

Roni i Doni Galjon su najstariji sijamski blizanci na svetu. Rođeni su 1951. godine, a doktori su predviđali da neće živeti više od 24 sata nakon rođenja.

Naime, ovi blizanci su spojeni u području karlice i dele probavni trakt. Već 65 godina svaki dan provode gledajući jedan u drugog, bez ijednog trenutka privatnosti i samoće. Žive u Ohaju, a svaki njihov dan je ispunjen kompromisima i zajedničkim delovanjem.

Oni su jedno telo, ali dve vrlo različite osobe – rekao je njihov stariji brat Džim.

Spavaju u posebno dizajniranim, specijalnim krevetima koji im omogućavaju udobnost, a jedan drugome pomažu i u obavljanju svakodnevnih rutina, poput brijanja, oblačenja i sličnog. Njihov najveći san je da odu na utakmicu američkog fudbala i da uživo navijaju za svoju omiljenu ekipu.

Happytv.rs
Foto: YouTube Printscreen/NineLivesMedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter