Izvor: REPUBLIKA
17.11.2023 u 21:56
0

EVO KOLIKO TREBA DA TRAJE PROSEČAN INTIMAN ODNOS: Shvatite postoji ALARM, ako se dešava ovo PRAVO U BOLNICU!

Večita tema rasprave u krugu prijatelja jeste – koliko treba da traje intimni odnos? Nekome je pet minuta sasvim zadovoljavajuće, dok je drugima i pola sata mnogo. Doktor Hari Fisč je sproveo istraživanje kako bi utvrdio koliko traje prosečan intimni odnos, a rezultate je objavio u svojoj knjizi.

U svom istraživanju, Fisč je došao do rezultata da 43 odsto parova u proseku ne vodi ljubav duže od dva minuta. Još 23 odsto njih ima intimne odnose od tri do sedam minuta, dok je 15 odsto parova izjavilo da im odnosi traju od sedam do 15 minuta. Samo 12 odsto ispitanika navelo je da njihovi odnosi traju od 15 minuta do nekoliko sati.

Interesantno je da je Fisč u svojoj knjizi naveo da su muškarci glavni „krivci“ za kratke odnose u krevetu, zbog preuranjene ejakulacije. Prema njegovim istraživanjima, više od 90 odsto žena ne može da doživi vrhunac u roku od dva minuta, što često ostavlja i njih same nezadovoljene.

Ipak, postoje i parovi koji imaju duže odnose. Fisč navodi da postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena. Međutim, većina parova ima „strastvene seanse“ koje su kratke i ne traju dugo

Pored toga, Fisč je u svojoj knjizi otkrio da parovi u proseku vode ljubav dva puta nedeljno. Ova brojka varira od para do para, ali se u proseku može reći da je to učestalost koja je najčešća.

Ukoliko imate problema sa preuranjenom ejakulacijom ili ne možete da doživite vrhunac ni posle 40 minuta, Fisč savetuje da se obratite lekaru. On takođe ističe da je važno da parovi razgovaraju o svojim potrebama i željama kako bi se obe strane osećale zadovoljno i ispunjeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter