Izvor:
28.05.2017 u 14:06
0

Kako da imate više uspeha kod žena? OVO SU SAVETI ZA ZAVOĐENJE KOJI UVEK PALE!

Mnogi muškarci imaju problem da osvoje ženu, koja im se sviđa, ne zato što su nesposobni, već zato što ne znaju kako da im priđu i započnu razgovor.

Muvanja i zavođenja željni su i jedini i drugi, a opet ovih akcija je sve manje, jer žene izigravaju hladne i nedodirljive kraljice, muškaraca dozvoljavaju da ih to “lažno” žensko držanje poljulja.

Za muški pol najvažnije je da budu hrabri, niko ne sme da im utera strah u kosti, pa makar to bila i najlepša od svih deovojaka u društvu.

Evo šta morate da znate ako želite da osvojite svaku ribu, koju poželite.

Osmehnite se

Muškarce su godinama učili da je osmeh žensko oružje za zavođenje, ali to nije istina. Istraživanja pokazuju da su ženama mnogo privlačniji muškarci koji znaju blago da se osmehnu. Dakle, zaboravite na sve što ste dosad čuli i smejte se.

Podignite bradu

Muškarac s podignutom bradom je samouvereniji, ali je i fizički atraktivniji. Istraživanja pokazuju da žene lakše primećuju muškarca koji zna kako da drži podignutu bradu. Dakle bradu gore!

Takođe, muškarci sa bradom od tri dana deluju pametnije i društvenije, ali i seksipilnije. Društvenost muškaraca vezana je uz njegovu samouverenost, a već smo zaključili da žene vole samouverene muškarce.

Obucite nešto crveno

Različita boja odeće otkriva različite stvari o vama. Jedno je istraživanje pokazalo da su muškarci u crvenom mnogo privlačniji, baš kao i žene. Istovremeno, muškarce u crvenom žene podsvesno doživljavaju kao bogatije i moćnije, a to su uvek vrlo primamljivi elementi.

Ponašajte se samouvereno

Kada se muškarac ponaša mirno i stabilno, ženama je privlačniji jer podsvesno dobijaju utisak da je to muškarac koji će znati da se nosi sa svakom krizom u životu. Ako već niste u potpunosti samopouzdani, ponašajte se kao da jeste, i to deluje.

Govorite duboko i dominantno

Ženama su dokazano privlačniji muškarci koji govore duboko i dominantno. Podsvesno ih doživljavaju muževnijim i seksipilnijim. Takvi muškarci to obično i jesu, ali su istovremeno privlačniji i većem broju partnerki…

Pazite na kvalitetan san

Baš kao i žene, i muškarci moraju da paze na san ako žele da budu lepi i seksi. Nekoliko je istraživanja pokazalo da su ženama manje privlačni muškarci koji izgledaju umorno, iscrpljeno i neispavano. Dakle umesto ludih zabava tokom noći, idite u krevet i naspavajte se – imaćete više uspeha kod žena.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter