Izvor: OBJEKTIV
19.12.2022 u 18:06
0

OPREZ! Ove stvari morate da saznate o muškarcu na samom POČETKU veze

Ako ste tek ušli u vezu sa nekim koga ne poznajete tako dobro, trebalo bi da polako otkrivate bitne stvari o toj osobi.

Muškarci mogu da budu “teži” po tom pitanju jer postoje oni koji ne vole da otkrivaju mnogo o sebi i koji nisu toliko otvoreni.

Međutim, na suptilne načine, razgovor i kroz razne situacije svakako ćete morati da mu stavite do znanja da određene stvari o njegovom životu morate da znate, a evo i koje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

1. Da li je raskrstio sa bivšom

Ljudi često ulaze u druge veze, a da još uvek ostaju u kontaktu sa bivšim partnerom. Dešava se čak i da se vrlo brzo pomire, a to je nešto što vi svakako ne želite. Vi želite da izbegnete da vaš partner i dalje pati za bivšom, da vam je često spominje, da čuva njene uspomene. Ako to i dalje radi, budite sigurni da nije raskrsio s prošlošću, a to će vam i te kako praviti probleme u vezi.

2. U kakvom je odnosu sa svojom porodicom

Porodica je za muškarca veoma važna stvar, te ćete na osnovu njegovog odnosa sa istom moći da procenite kakva je on osoba. Da li dovoljno ceni sebe, te će prekinuti odnos sa članom porodice koji je suviše toksičan za njega, ili se svi kolektivno slažu i imaju dobar odnos, te neguju porodične vrednosti.

Kakav je njegov odnos sa majkom? Ako je poštuje i voli, budite sigurni da će isti obrazac ponašanja primeniti i na vašu vezu ukoliko mu je stalo do vas.

3. Kakvi su mu planovi za budućnost

Ako ste u vezi sa muškarcem koji živi “dan za danom” i nema planove, onda ste na klizavom terenu. Postoji velika šansa da ćete sav teret veze nositi na svojim leđima u finansijskom smislu. Zdrava veza podrazumeva obostarano ulaganje u budućnost, te je ovo bitna stvar koju morate da preispitate na početku veze. Naravno, ne podrazumeva se da ćete ga odmah posle nekoliko dana veze pitati ovako nešto, ali ćete to moći da uočite i kroz razgovor sa njim.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter