Izvor: HappyBSC
26.06.2020 u 10:02
0

SVE POČINJE DOBROM PREDIGROM Poslušajte par savete koje obavezno morate da probate

Najbolji seks počinje dobrom predigrom, pa ukoliko želite da svoju partnerku dovedete do užitka kakav će dugo pamtiti trebali bi da joj se posvetiti kako bi je doveli u odgovarajuće raspoloženje. Iako će vam možda zvučati pase ljubljenje je najbolji dio predigre.

PROČITAJTE OBAVEZNO

BRUKA UGLEDNOG „NJUJORK TAJMSA“ Vučića pomešali sa Tačijem i naveli da je optužen za ratne zločine (FOTO)

PUCNJAVA NA SENJAKU: Ubijen mladić, u toku je potera za ubicom!

BILT NAJAVIO HAPŠENJE TAČIJA: Čeka se potvrđivanje optužnice!

RIK: Izbori će biti ponovljeni 1. jula na 234 biračka mesta

Predigru možete započeti seksi porukama tokom dana. Ako niste zajedno možete joj slati poruke poput „Jedva čekam da te vidim u krevetu“.

Budući da predigra treba biti spora nemojte žuriti dok je skidate. Lagano skidajte komad po komad odeće i fokusirajte se na delove tela koje ste upravo otkrili. Posvetite im pažnju usnama.

Ukoliko niste sigurni šta vaša partnerka voli pitajte je. Većina žena će ceniti to što brinete o njenom zadovoljstvu. Ako vidi da se trudite sigurno će se potruditi da vam uzvrati.

Dobra kvaliteta predigre nadigrava njen kvantitet, jer ako partnerka primjeti da idete kroz isprobana pravila samo kako bi došli do seksa ona će to primetiti i trebaće joj više vremena da se uzbudi.

OVO MORATE ZNATI

ZABRINJAVAJUĆE! Drogu probalo 15 odsto učenika prvog razreda srednje škole!

PARE SE LEPE ZA NJIH Ova tri horoskopska znaka zaradiće ogromne pare

STRUČNJACI ŠOKIRANI! Ovo je razlog MALE SMRTNOSTI od KORONE u nekim zemljama!

KINA I INDIJA NA IVICI NUKLEARNOG RATA! Postavljaju VOJNE INSTALACIJE u spornoj dolini! (VIDEO)

Tehnika osmice dovešće ženu do vrhunca. Jednostavno jezikom, kombinujući različitu snagu pritiska, po klitorisu pravite znak osmice i gledajte je kako uživa. Osim toga ne biste se trebali fokusirati samo na genitalije. Žene imaju i druge erogene zone poput vrata, grudi i butina.

Na kraju nemojte zaboraviti ljubljenje. Žene dobijaju najveći erotski užitak od strastvenog ljubljenja. Ukoliko osetite da je počela da gubi interes, ljubljenje je uvek dobar način da je vratite u pravo raspoloženje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter