Izvor: Objektiv
20.10.2021 u 14:35
0

SPAS! Isprobajte dva NAJMOĆNIJA LEKA za sinuse sa RENOM

Potpuno prirodno

PROČITAJTE JOŠ:  EKSKLUZIVO ZA HAPPY TV MILAN POPOVIĆ O ODNOSU SA SEVERINOM: Ličnu sujetu i ego treba da ostavi po strani, dobrobit deteta je najvažnija

Česte, pa čak i hronične upale sinusa, mnogima predstavljaju veliki problem.

A taj problem, često postane još veći sa prvim jakim vetrom i hladnim danima.

Nažalost, kod ovog problema, vrlo često, ne pomažu ni najjači lekovi, a glavobolje su mu glavni pratilac.

Sinusitis, odnosno sinusna infekcija nastaje kada sinusi oteknu, što sprečava njihovo prirodno ceđenje, što onda vodi do bola, pritiska i poteškoća sa disanjem.

PROČITAJTE JOŠ:  EKSKLUZIVNO U VEČERAŠNJEM „GLAMURU“ SAZNALI SMO : Ovo je neostvarena želja Ane Bekute! Evo ko od pevača zarađuje najveći bakšiš (FOTO)

A čak i da pomažu, lekovi nisu uvek najbolje rešenje. Pogotovo ako bi to trebalo da znači da ćete ih stalno piti.

Isprobajte dva potpuno prirodna.

Prirodni lek za sinuse sa renom

Uveče, pre spavanja, stavite na toplu kašiku nerendani koren rena. Glavu prekrijte većim peškirom, nagnite se i udišite isparenje. Postupak ponavljajte najmanje pet dana uzastopno.

Recept sa vinskim sirćetom i renom

Svež ren narendajte i prelijte vinskim sirćetom, a zatim stavite u flašu od pola litre i zatvorite je. Tu smesu držite deset dana na sobnoj temperaturi i povremeno je promućkajte. Nakon tih deset dana, nekoliko put tokom dana, udišite isparenja po pet minuta, preko otvorenog grlića boce.

Istom tečnošću natopite tkaninu i držite je tokom noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da vas ljut i jak miris rena u sirćetu reši sinusitisa i neprijatnih glavobolja.

Jedno od rešenja je i da narendate 50 grama rena, ubacite ga u pet decilitra vode i stavite da provri. Nakon toga, stavite glavu iznad lonca, prekrijte je peškirom i udišite paru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter