Izvor: MEDIJI
12.08.2023 u 11:22
0

BLOGERKA ŠOKIRALA IZJAVOM: „Muž me vara i ne smeta mi. Važno da je srećan“

U nekim vezama prevare su prihvaćena stvar kao normalna pojava zarad užitka jednog od partnera.

Pored neobične ispovesti i nesvakidašnjeg scenarija nakon prevare, anonimna žena je na jednom blogu upitala ostale komentatore da li je luda zbog svoje nesvakidašnje reakcije.

Posle saznanja da je muž vara, nije bilo drame, jer kako ona kaže najvažnije joj je da je muž srećan.

– Shvatila sam da ja zapravo živim zbog njega. Tu sam da budem njegova supruga i majka našoj deci. Provodim sate dnevno kuvajući i spremajući kuću. Pored toga trudnim se da izgledam lepo, vežbam i sređujem se. Ne odbijam ga kada želi seks. Tu sam kada god on to poželi.

Nisam žena koja opterećuje supruga, ne kukam, ne žalim se i ne popujem mu. Njegov mir i spokoj su za mene broj jedan po prioritetu kao i zadovoljstvo naše dece.

NIJE UVEK MLAĐE SLAĐE: Zbog upola mađe žene napustio sve, dobio blizance i sada se kaje – BIVŠA procvetala

Sumnjala sam da me vara i ranije, ali nikada nisam želela da idem toliko daleko i da ga proverevam. Danas sam pronašla dokaz da me vara i na moje iznenađenje reagovala sam potpuno ok. Nije mi jasna sopstvena reakcija.

Ne osećam da je prevara neki veliki problem i zbog toga preispitujem svoju svest. Zamišljam ga kako spava s drugom ženom i to me ni malo ne potresa. Da li je noramlno da se ovako osećam? – pitala se na kraju posta žena.

Komentari su bili jednoglasni, a to je da joj je potrebna pomoć…

– Najbolje bi bilo da odeš kod psihologa.

– Nisi luda, ali zvučiš kao neko ko je bio na neki način zlostavljan u prošlosti- napisala je jedna žena.

– Razgovaraj s nekim, ako ne sa doktorom onda s nekim iz bliže familije, reci to naglas možda ćeš se drugačije osećati- pisalo je u drugom komentaru.

– Nije baš najnormalnije da se tako osećaš, razgovaraj s nekim obavezno- savetovao je treći korisnik.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter