OVO NIJE VIĐENO NI U JEDNOM RIJALITIJU: OTAC SE SA LJUBAVNICOM UKLJUČIO U PROGRAM I SAOPŠTIO ĆERKI DA NAPUŠTA PORODICU! (VIDEO)

Uprava kampa priredila je tokom prošle noći pravu dramu u "Letnjem kampu".

Otac učesnice Saške Karailjaz, Aleksandar Karailjaz, uključio se sa svojom ljubavnicom video putem direktno u "Letnji kamp" i šokirao sveprisutne, a pogotovu svoju ćerku koju je taj prizor potresao.

Aleksandra je doživela pravi nervni slom i u psihičkom rastrojstvu izrekla niz uvreda i pretnji očevoj ljubavnici, Snežani Anđelković, koja nije skidala ruke sa Saškinog oca.

Tenzije su dostigle vrhunac usijanja, kada se telefonskim putem uključila i Aleksandrina mama koja je priznala da je njen brak okončan, ali i da je i ranije znala za muževljevo neverstvo.

Nakon toga, Saška je pala na pod i jezivim kricima ponavlja da ne veruje šta joj je otac priredio.

Uplakanu i besnu Aleksandru moralo je smirivati i obezbeđenje, a pravi šok je usledio, onda kada je voditeljka, Zorica Dukić, objavila da se Aleksandar i Snežana, zapravo, nalaze u spavaćoj sobi "Letnjeg kampa" i da će se uskoro pridružiti takmičarima u letnjikovcu.

Ostali kamperi su brzo sklonili svo posuđe od Aleksandre, bojeći se incidenata, dok su neke od devojaka nastavile da plaču, zajedno sa izbezumljenom Saškom, potrešene onim sto se izdešavalo.

Međutim, ispostavilo se da je istina sasvim drugačija i da je njen otac, zapravo, celu pricu izmislio najavljujući time svoj ulazak u "Letnji kamp", zajedno sa novom takmičarkom Snežanom .

Šta će se dalje dešavati u "Letnjem kampu", možete pratiti svakoga dana na Happy televiziju, a uzbuđenja svakako neće nedostajati, jer ono što se takmičarima tek sprema, neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Serija: Suze moje sestre
15:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live