S*KS U VODI: Da ili ipak ne?!

 

Seks u vodi da ili ne?

Na prvi pogled seks u vodi deluje kao vrlo privlačna aktivnost, ali ako malo bolje razmislite o tome možete doći do zaključka da je to veća gnjavaža nego užitak.

Sigurno ste barem jedanput razmišljali o seksu u vodi, a možda ste se već i počastili tom privlačnom letnjom aktivnošću. Mnogi ljudi maštaju o seksu u vodi jer deluje romantično, nestašno i pomalo zabranjeno, a ono što je zabranjeno, uvek je slađe. Ipak da li je seks u vodi zaista tako senzacionalno iskustvo? Sudeći prema sledećim napomenama, stvari i nisu baš takve kakvima se na prvi pogled čine. Dakle, pre nego što se upustite u tu letnu aktivnost, upoznajte se s nekim važnim činjenicama.

Seksi, ali nesigurno

Siguran seks - u vodi ili na kopnu - apsolutni je imperativ. Problem je što seks u vodi nikad ne može biti siguran. Na kondome možete da zaboravite jer oni u vodi ne mogu da obavljaju svoju namenu. Naime, njihov sastav se ne slaže s vodom, odnosno kondomi u vodi ne mogu da se održe na muškom polnom organu, pa na siguran seks u vodi možete da zaboravite.

Vlažno, ali ne tamo gde treba

Voda, ispira prirodne lubrikante koje proizvode ljudski polni organi, a bez prirodnih lubrikanata seks je sve samo ne ugodan. Ukoliko ipak želite da isprobate seks u vodi nabavite vodootporne lubrikante, možda vam i uspe.

 

 

Seks u bazenu

Ako imate svoj privatni bazen, onda se slobodno upustite u čarolije seksa. Međutim, seks u javnom bazenu ne dolazi u obzir! Time ne samo što možete ugroziti svoje, već možete da ugrozite i tuđe zdravlje. Svakako treba da znate da voda u javnom bazenu obiluje raznim vrstama bakterija koje mogu ozbiljno narušiti zdravlje žene, ali i muškarca.

Seks u moru

Seks u moru za mnoge je jedna od najpoželjnijih romantičnih fantazija koja ima realnu mogućnost ispunjenja. Za razliku od seksa u bazenu, seks u moru nešto je sigurniji, odnosno ne obiluje nezdravim hemikalijama i bakterijama. Ipak, slana morska voda nije baš "najbolji prijatelj" ženskog polnog organa jer može poremetiti ravnotežu i izazvati neprijatne vaginalne infekcije.

 

 

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije reality