Izvor: BSC HAPPY
02.11.2023 u 20:30
7

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Taktika spaljene zemlje skupo će koštati Izrael kad iz tunela izađe 100.000 Hamasovaca!

Milioni dolara su potrošeni na sukobe širom sveta, milioni života izgubljeni, a sve u ime demokratije. O demokratiji koji na ovaj način sprovode Sjedinjene Američke Države govorili su gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“:  pilot Stevan Ignjatović, analitičar Saša Borojević i prof. dr Uroš Šuvaković.

Pljačka u ime demokratije

Amerika izađe bogatija iz ovih sukoba jer svako kolonijalno osvajanje počiva na pljački. A ono što Amerika radi jesu kolonijalna osvajanja iako se to ne zove tako, već novi svetski poredak, demokratsko buđenje naroda, širenje američkih vrednosti, kako sve oni to već nazivaju. Sukobi koje izazivaju donose bogatstvo Americi i njihovom vojnom lobiju – kaže prof. dr Uroš Šuvaković.

Izrael će biti problem Amerike

Amerika generiše sukobe širom sveta od 1945. pa do danas izazivajući konflikte, vršeći državne udare i postavljajući marionetske vlade. Posmatrajući poslednji konflikt na Bliskom istoku postavlja se pitanje da li Amerika koristi i svog saveznika Izrael za svoje ciljeve.

OSTANITE UZ HAPPY TV – „AKTUELNOSTI“: Hoće li dešavanja u Američkom kongresu pomoći IZRAELU, i najgledanijem geopolitičkom tok šou kod nas

Mislim da u ovom slučaju Izrael koristi Ameriku. Asanž je govorio da će najveći problem Amerike biti Izrael a ne Rusija i Ukrajina. Većina onih koji čine, da kažemo američki parlament imaju dvojno državljanstvo i izraelski pasoš. Tako da oni koji odlučuju, zaprovo su Jevreji, odnosno cionisti koji predstavljaju Duboku državu. Da ne bude zabune ovde nema antisemitizma, jer Semiti su i Palestinci – navodi Saša Borojević.

Taktika spaljene zemlje

Čini se da Palestinci ne pružaju očekivani otpor Izraelu.

– Hamas borci koji su dole u tunelima čekaju da Izraelci osvoje površinu gore, ulice, četvrti, a zatim da izađu i da ih napadnu. Slična taktika koju su Vijetnamci koristili. Treba imati petlju sići dole u tih 500 kilometara tunela, koliko kažu da su dugi. To Izraelci još nisu radili, sve što je od tunela uništeno, uništeno je bombama. Pokušali su sa novim bombama koje izbacuju materiju poput pur-pene koja bi zatvorila te podzemne hodnike. Mapu tunela znaju samo Hamasovci, to Izraelci ne znaju, ne znaju kako su povezani ni odakle mogu da očekuju napad – objašnjava Stevan Ignjatović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Taktika spaljene zemlje skupo će koštati Izrael kad iz tunela izađe 100.000 Hamasovaca!”

  1. Odlicna emisija, odlicni gosti i voditelj!
    mozda bi bila korisna informacija za gledaoce iz inostranstva, da se „Aktuelnosti“ mogu takodje pratiti na link: https://zultv.com/happy-uzivo. Svakog dana u 19:50 h, to je direktan TV-prenos emisije. Znaci ili „Rumble“ (pomalo neredovno) ili „zultv“.
    Pronasla sam ovu internet stranicu slucajno i totalno sam odusevljena. Pozdrav svima koji takodje pomno i rado prate ovu izvanrednu emisiju.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter