Izvor: BSC Happy
11.03.2024 u 20:12
2

„AKTUELNOSTI“: Ovo je nova UDARNA PESNICA na RATIŠTU, neprijatelje RUSIJE podilazi jeza!

Aktuelnosti – 746. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 156. dan RATA U IZRAELU

Đorđe Aničić je rekao da je nova udarna pesnic na ratištu dron

– Ovaj rat je pokazao i izbacio u prvi plan nove vrste oružja. Vidimo da sada zajedno sa dronovima koji su nešto novo na ratitšu, predstavljaju udarnu snagu i to jeftinu. Vidimo da su u upotrebi masovno haubice i višecevni raketni bacači. Mnoge je na ratištu iznenadila masovna upotreba dronova za različiti nivo upotrebe – kaže Aničić.

Žarko Rakić je komentarisao kartu Ukrajine koji je objavio Medvedev 

– Ovo nije prvi put da se pojavljuju različite karte. Ovo je novitet da smo ovakvu dobili iz Moskve. Ovo bi trebalo da bude ozbiljno upozorenje Zapadu. Poruka da nisu samo oni ti koji prave nove granice i da to može da se desi i njima. Ovo je prvi put da su dobili jasno upozorenje i da nisu jedini koji ugovaraju pravila igre – istakao je Rakić.

Slobodan Dimitrijević smatra da Rusi mogu da savladaju svaku vrstu tehnologije

– Rusi mogu da savladaju svu tehnologiju. Mislim da će naći odgovora i da mogu sami da funkcionišu. Čini mi se da su se već previše zaigrali, to je po njih nedopustiva priča, a ukoliko bi počeli da isporučuju raketno naoružanje dugog dometa, mislim da bi to bio njihov kraj – zaključuje Dimitrijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: Ovo je nova UDARNA PESNICA na RATIŠTU, neprijatelje RUSIJE podilazi jeza!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter