Izvor: BSC Happy
31.07.2023 u 20:52
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Samo TERORIZAM preostaje LAVOVSKO-NACISTIČKOJ HUNTI, kada budu SLOMLJENI na ISTOKU UKRAJINSKI NAROD će ih POBITI MOTKAMA“

522. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE. "AKTUELNOSTI" i gosti: Vladimir Đukanović - filozof i ekonomista, Aleksandar Šešelj - političar i Nikola Antić - stručnjak za bezbednost.

Nikola Antić je rekao da će ukrajinski narod presuditi nacistima

– Saboter je onaj ko dolazi iz vaših redova i radi za obaveštajnu službu neprijatelja. Diverznat je vojna jedinica koja deluje u pozadini. Vrlo je verovatno da mogu da se dese slične sabotaže.  Diverzija koja je bila na Krimskom mostu. Upadi u Belgorodsku oblast. Svega će biti više i više kako se situacija bude razvijala povoljno po Ruse. To je jedino što preostaje lavovsko-nacističkoj hunti. Kad se sruše te ukrajinske linije na istoku, ili će ih ukrajinski narod pobiti motkama ili će morati da beže na Zapad – rekao je Antić.


Aleksandar Šešelj kaže da je Ukrajina najkorumpiranija zemlja

– Nije u stanju da postigne (Ukrajina) bilo kakav uspeh. To je pokazatelj da nema discipline. Sigurno najkorumpiranija zemlja bivšeg SSSR-a. Mogli smo da vidimo koliko je toga  već crnim kanalima otišlo. Korupcija se razvija bez obzira na uslove kakvi su tamo. Na Zapadu postoji mantra da su oni nesalomivi, vidimo u stvari drugačije stanje na terenu, izvlačenje ljudi na sreda auto-puta, nasilna mobilizacija. Mislim da će sve više toga biti. Onaj ko je spreman da pogine to je za svako poštovanje. Ali i Ukrajinci vide da je na vlasti instrumentalizovana hunta. Izazivaće se sve veći revolt – ističe Šešelj.


Vladimir Đukanović kaže da Ukrajina kao država ne postoji

Ukrajina kao organizovana država tenutno ne postoji, ekonomija je prepolovljena. Bez finansijske pomoći sa strane, država ne može da preživi. Za rat se priprema. Oni su se nedovoljno pripremali. Pravo dopremanje oružja je bilo kad je rat počeo. Rusi uvek idu tom strategijom iznuiravanja protivnika. To će se nastaviti. Rusi su pre bili spremni da ljude troše, sada čuvaju svoje ljude. Povuku ljude iz rizičnih zona. To je jednostavno tako. Jasno je da ova kontraofanziva nema efekta koji je očekivan. Rusija je sprema da ovaj rat vodi i 5 i 10 i 15 godina. Rusija ima energente, ima hranu. Videli smo da je dil o žitu prekinut. Imamo pritisak na hranu. Ovaj svet je globalizovan i mi ne možemo da budemo izolovani od toga. Inflacija je napad na životni standard – rekao je Đukanović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter