Izvor: BSC Happy
01.08.2023 u 20:54
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: UKRAJINSKA VOJSKA NEĆE POSTOJATI do KRAJA LETA, a UKRAJINSKA DRŽAVA…

524. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE. "AKTUELNOSTI". HAPPY TV.

Dragan Krsmanović smatra da je tenk nosilac borbi

– Čuli smo od nekih kolega kako tenkovi neće imati svoju ulogu. Tenk je nosilac vatrene moći. Žalosti me što vidim kako su ukrajinske snage gurnule u propast svoje jedinice. Rusi su ih nadvisili. To vodi kraju ukrajinske države. Tenk ima svoje mesto na ratištu. Kaada tenkovi uđu u slobodan operativni prostor. Mislim da tenkovi imaju svoje mesto u oružanim snagama, biće nosioci manevra. Tenkovi će odraditi svoje – ističe Krsmanović.


Vladan Glišić je rekao da kada bude nastupila avijacija kreće i deeskalacija

– Dronovi završavaju deo borbe. Potpuno je drugačije od prethodnih. Produbilo se više nego što smo očekivali. Ukrajina je mnogo više ljudi mobilisala. Ona je samo pešadija Alijanse, kao što su UČK bili jurišnici NATO-a. Linije su izutetno utvrđene. Maltene rovosko ratovanje. Ove tenkovske bitke takođe podsećaju na ono što se dešava u Drugom svetskom ratu. Nedostaje blickrig i sa jedne i sa druge strane. Sve neutralne zemlje su deo ešalona koji juriša na Rusiju. Ovo je globalnio hibridni rat, sadrži elemente oba svetska rata. Kada uđe avijacija onda ide eskalacija. Skupi avioni će gađati skupe ciljeve – kaže Glišić.


 Radovan Kalabić kaže da se Ukrajini bliži kraj

– Nisam vojni stručnjak, ali koliko mogu da čujem od stratega, procenuju da do leta oružane snage Ukrajine neće biti značajan faktor. Propaganda ne trpi dokumentarnost. Propaganda uvek ide na laž, opsenu, prevaru. Ona postoji na Zapadu, ali istina postoji na retkim medijima, jedan od njih je upravo vaš. Zato je toliko gledan i praćen. Imate civilizacijsku katergoriju koja poništava stvarnost. Oni kad se suoče sa ovim scenama… Sve se može virtuelno. E to kod njih dolazi do jednog velikog sudara. Govorimo o njihovoj propagandi – smatra Kalabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter