Izvor: bsc happy portal
06.05.2023 u 21:48
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Šok može da proizvede homogenizaciju nacije, ali i haos – Zapad želi destabilizaciju srpskog nacionalnog bića“

Danas je 437. dan specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini.

Danas se dogodio pokušaj atentata na čuvenog ruskog pisca, Zahara Prilepina, koji je tom prilikom povređen. Kako se saznaje, napadač je brzo uhapšen.

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova okrivila je Ukrajinu i NATO za ovaj teroristički akt.

„Blek Rok“ i ukrajinski predsednik Zelenski stvaraju investicioni fond za obnovu i razvoj Ukrajine.

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji su bili : prof dr dr Branimir Nestorović, Aleksandar Šešelj-političar i Nikola Antić– stručnjak za bezbednost.

-Dok sam bio u Donjecku imao sam priliku da ga upoznam i da razgovaram sa Prilepinom. U tom improvizovanom hotelu u kom sam spavao bio je i on.  Nosio je uniformu i bio je u pratnji ljudi sa dugim cevima. Prilepin je pripadnik jedne nove ruske elite  koji je postao simbol otpora ruskog naroda u Donbasu. Među prvima je obukao uniformu i otišao na ratište u Donbas.  On je simbol toga šta se dešavalo sa ruskim narodom u Donjecku i pokazuje podršku ruskog naroda.  Ovim terorističkim činom hoće da se eliminiše neko ko šalje pozitivnu sliku cele te borbe – rekao je Šešelj.

Prilepin je bio više puta u Beogradu i njegove tribine su bile izuzetno posećene.

ATENTAT NA ČUVENOG RUSKOG PISCA: Eksplodirao automobil Zahara Prilepina

– Veoma je bio upoznat sa situacijom u Srbiji. On podržava svu rusku braću, a mi smo to oduvek bili- rekao je Šešelj.

Šešelj je prokomentarisao i nasilno otimanje crkava iz Ukrajine i nemile scene koje se događaju u Kijevsko-pečerskoj lavri.

-Na snazi je progon svega ruskog u Ukrajini. Da se razumemo, crkva se ne stvara nikakvim dekretom. Ti su pokušavali nacistički režimi. Ukrajinci pokušavaju da isključe sve ruske elemente i da očiste ruski nacionalni identitet. Tako bi se navodno stvorila nova nacija koja bi morala da ima svoj legitimitet, jezik, crkvu…To rade nove nacije i narodi bez utemeljenja. Ukrajina je stvorena od Hitlerovih kolaboracionista za vreme Ddrugog svetskog rata, a to sada radi kijevski režim- poručuje Šešelj.

O stvaranju investicionog fonda Ukrajine i „Blek Roka“, Šešelj kaže:

-To je pakt sa đavolom i u to može da poveruje samo neko vrlo naivan. Amerikanci su privatizovali mnogo ukrajinskih žitnih polja. To se zove pljačka. Oni na taj način dolaze do interesa. To su radili i na Kosovu. Tamo su otvarali kompanije koje su pripadale Madlen Olbrajt i sinu Džozefa Bajdena.  bile kompanije malden Olbrajt ili sina Bajdena. Lakrdija je da se investira u Ukrajinu. Ne zna se ni kako će ta zemlja uopšte izgledati. jedino je poznato da neće biti nalik onoj pre rata. Amerikance nikako neće zanimati sudbina tog naroda-kazao je Šešelj.

 

happy tv/printscreen

Da li je reč o organizovanom napadu na Srbiji? Čuli smo Zaharovu šta misli ko stoji iza terorističkog napada na Prilepina, da li je moguće da iza svega stoje neke strane službe? 

– Službe to rade neprekidno. Ovo mi je neverovatno u Srbiji što se dogodilo,  dva masakra u dva dana. Samo naivac može da pomisli da je slučajno. Deca nemaju takvu sistematičnost. Postoji skrining, onda se neko profilira  kakav je, potom su tu uticaji. To se radi preko društvenih mreža. Sećam se ubistava vojnika po kasarnama baš pred sam raspad Jugoslavije. Kasnije se ispostavilo da to nije baš tako slučajno, trag je vodio do Amerike. Slučajnosti ne postoje. Englezi su se hvalili da imaju mnogo spavača u Rusiji koje će aktivirati kad bude potrebno. To je propaganda uglavnom. Ukrajina ne postoji više kao država i o tome je smešno i pričati. Sama činjenica da se pribegava atentatima je čin očaja. To ima samo jedan psihološki efekat. Ovo što se dogodilo kod nas ima šokantan efekat po društvo. Sad je veliko pitanje kakav efekat će proizići iz toga. Šok može da proizvede homogenizaciju nacije, ali i haos. Zapad se nada tako haosu u srpskom nacionalnom biću- poručio je Nestorović.

Nestorović podseća da je u Ukrajini rat religija i da je kijevska vlast u rukama cionista i satanista.

– Centar cionista je Ukrajina. Oni su jevreji, ali u isto vreme nanose ogromnu štetu jevrejskoj zajednici. To nikako nije isto. U Ukrajini se cela priča svodi na satanizam, cionizam i borbu za novcem. Na Zmijskom ostrvu je bila najveća biolaboratorija koja je pripadala cionistima. Tamo se svašta pravilo. Verujem da se čeka kraj rata i da se to obelodani- kaže Nestorović.

Antić smatra da terorista uvek rizikuje mnogo, da bude uhvaćen i osuđen na najstrožu kaznu.

– Terosta se postaje usled delovanja objektivnih faktora društva i usled subjektivnih tumačenja tih faktora o situaciji u kojoj se nalazi. Terorizam je vrsta specijalnog rata. NATO pakt pokušava da udari na one ljude koji su simbol borbe Rusije. Ideja je ta koja vodi teroristu. kada govorimo o prevenciji terorizma morali bismo da pričamo i o motivima i idejama koje ih navode na to-kaže Antić.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter