Izvor: BSC Happy
09.03.2023 u 20:57
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zelenski kao vođa žrtvuje ogromne mase Ukrajinaca koji bespotrebno ginu, njihove akcije su totalno neefikasne“

Stručnjaci su analizirali trenutno stanje na frontu.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije nakon 379. dana ofanzivnih napada.

Na ove krucijalne tematike svoj sud izneo je Dragoslav Bokan – Institut za nacionalnu strategiju, Dejan Vuksanović – politički analitičar i Dragan Vasiljković – kapetan Dragan.

– To sa operacijom liči na medicinsku operaciju, to sve prethodi nečemu prošlom, u budućnosti će tek biti novih poteza, ali mi ne znamo cilj, ni nameru, ne možemo ništa da protumačimo, možemo samo da imamo neko mišljenje o borbi. Najgora teza je da je Rusija prevelika i da treba da se smanji na jednu manju oblast. Oni imaju najodvratnije anti-ruske teze. Ukrajinci znaju da su oni izdajnici, da su đubrad, oni rade sve najgore za sopstveni narod. Prave lažnu sliku i mnogi ih podržavaju u tome, jer njima trebaju takvi ludaci uz pomoć kojih će obarati vlast. Priča polako ide svojim tokom. Rusi nisu izgubili osećaj da su Ukrajinci njihova zalutala braća, dok Ukrajinci i na frontu i van fronta misle da su Rusi najveće zlo i da ukoliko pobede Rusij, da će ceo svet procvetati. Ukrajina je sad na strani zla, nije više stvar ni granice, ni teritorije, pristali su da budu u đavolskim kanđžama, dovoljna je bila mržnja prema Rusiji da počnu da mrze i sopstveni narod i državu i sve ono što vezuje Rusiju i Ukrajinu, rekao je Dragoslav Bokan.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Zelenski i Zalužni su odlučili da se borba za Bahmut nastavi, formirali su po dve brigade!“

Gospodin Vuksanović je nakon toga dodao sledeće:

– Rusi sprovode specijalnu operaciju vraćanja njihove otete sestre – Ukrajine. To je operacija koja spasava rusku zemlju od onoga što se dešava dug niz godina. Vrlo je važno reći da ti Beli Rusi jesu gruapcija koja ne postoji u aktivnom smislu. Ti takozvani rusi koji su tu da naprave problem Rusiji, to su ljudi koji su u teškoj zabludi. Ukrajinski fašisti su uglavnom katolici, zato se oni bore protiv Rusije, oni kao takvi opredelili su se da budu pod kontrolom Vatikana i u prošlo vreme Hitlera. Njihov vodič je bez sumnje Vašington. Zelenski kao vođa očigledno žrtvuje ogromne mase Ukrajinaca koji nažalost ginu ni za šta, njihove akcije su totalno neefikasne, mi se nadamo da će taj vrh da se okrene protiv samog Zelenskog. On je element nečega što je ovaj konflikt dovelo na svetsku pozornicu, Zelenski želi rat protiv Rusije i ruskog naroda jer želi Rusiju da umanju u terotorijalnom smislu, bio je jasan Dejan Vuksanović.

Kapetan Dragan bio je jasan kada je reč o ruskim potezima, istakavši sledeće:

PUKOVNIK ŠPANOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Shvatali su da je Bahmut neodbranjiv i da se moraju povući!“

– Ja sam apsolutno ubeđen, bez ikakve dileme, da su Rusi napravili jako dobar plan, to kažem na osnovu onogo što smo do sada videli, na osnovu svakog njihovog odgovora na potez Zapada i Amerike, jer je to rat sa njima, Ukrajina je tu smao pijun, izvršni organ, ništa se oni ne pitaju, ovo je definitivno rat između Zapada i Rusije. Ja verujem da su nacizam i katolicizam najveće zlo na planeti. O nacizmu imamo kratko pamćenje, nacistički sistem je zavladao u Ukrajini, ovo nije napad na Ukrajince, ovo je napad na taj sistem koji je tamo nastao. Moramo da shvatimo da je katolička organizacija najveća pedofilska organizacija na kugli zemaljskoj. Nacisti su našli svoje uporište u Americi. I nacizam i katolicizam su ojačali u Americi. Nema dileme kojiko je ovo zlo, mislim da su totalno poremećeni standardi, moralni standardi među tim ljudima koji vladaju, ja mislim da Zapad postavlja takve glupane i idiote, jer nemam bolji izraz za njih, oni su tu samo da slušaju, da ne razmišljaju puno, to je suština,  zaključio je između ostalog kapetan Dragan.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter