Izvor: BSC Happy
08.03.2023 u 23:01
0

NESTOROVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Amerikanci su digli Severni tok u vazduh i to je objava rata Nemačkoj!“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY o događajima koji su obeležili 378. dan ruske vojne intervencije u Ukrajini.

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ su  bili: profesor doktor Branimir Nestorović, profesor dr Jovan Janjić-kulturolog i Siniša Ljepojević-novinar.

Danas je ruski predsednik Vladimir Putin čestitao Međunarodni dan žena i njegova čestitka je izazvala veliko interesovanje u medijima zbog naročite retorike koja je isticala tradicionalne vrednosti za koje se zalaže Rusija i u čije ime ratuje.

Nestorović je pomenuo i predsednika Ruande koji je odgovorio novinarki CNN na optužbe da krše norme da su te norme zapravo zapadne i da se amerika ne meša u stvari i tradiciju Ruande u kojoj su tradicionalne vrednosti.

LJEPOJEVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Obojena revolucija u Gruziji je već viđen scenario-pročitana knjiga“

– Rusi ratuju za sve. Nema ko da ratuje za nas. Mi treba da branimo sebe, ona nas i brani na neki način jer ratuje sa NATO paktom, dosta je!

Nestorović smatra da zapadni mediji intenzivno lansiraju priču o pregovorima jer nemaju više kapaciteta za ratovanje.

– Pentagon je objavio da je 250.000 ukrajinskih vojnika poginulo do sada. Po nekim procenima Ukrajina sada ima 18 miliona ljudi. Vojno sposobnih nema. Nema ljudski potencijal za ratovanje i to kažu Amrikanci. Sad praktično ratuju plaćenici, Poljaci uglavnom. Bahmut će se biti novi Staljingrad, a znamo kako se to sa Staljingradom završilo. Na Zapadu je veliko razočaranje. Ekonomska kriza je velika.  Nemaju ni za sebe više te ne mogu ni da isporučuju Ukrajini pomoć. U Americi je strahovta inflacija. Pola Oregona hoće da se priključi Ajdahu. Sad hoće referendum. Kreće diferencijacija i tu se događaju neverovatne stvari -smatra Nestorović.

JANJIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Rečnik kojim govori Putin je hrišćanski i njegova čestitka je prava oda ženi!“

-Kontraktori su američki plaćenici koji ratuju za Ukrajinu. Oni ne nose uniforme i ne podležu Ženevskoj konvenciji. Poljaci takođe ratuju za Ukrajinu.NATO kao nije uključen u rat, a patrolira duž granice Ukrajine. na taj način poručuju da su spremni da svakog trenutka upadnu u rat.

O uništavanju „Severnog toka“ Nestorović kaže:

-Vest da su Amerikanci digli „Severni tok“ u vazduh došao je iz samog vrha, iz Vašingtona. To je objava rata Nemačkoj. Sad će isfabrikovati neke „Čečene“… Amerikanci koriste razne teroriste. Od bande narkodilera su napravili UČK. Liči na loš holivudski film-poručio je Nestorović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter